hvordan man bruker gel på naturlig hår


Svar 1:

Nei, du kan bruke på tørt hår. Jeg anbefaler at håret blir vasket, kondisjonert og føntørket, så det er pent og løsnet. I de fleste tilfeller har gelprodukter høyt vanninnhold og metter tørt hår, noe som gjør det lettere å style siden du har mer kontroll og hold fra starten. Fuktig hår med gel gjør det enkelt å påføre, men gir deg et glatt, vått utseende, og du får ikke så mye volum siden håret ditt må imøtekomme vekten av vannet og gelen i håret ditt.


Svar 2:

Ja.

Ting å huske på

  • Vask håret før du bruker noe produkt. Håret må være rent.
  • Skittent hår + Gel gir det knasende og flassete utseendet som fører til tørt hår.
  • Påføres på vått / fuktig hår - Enklere å style
  • Ikke bruk for mye produkt - Ser forferdelig ut
  • Etter påføring av gelen, kam håret på plass. Eller bruk fingrene for å få ønsket utseende.

Svar 3:

Jeg tror det er opp til deg og det spiller ingen rolle om tørt eller vått hår.

Jeg bruker personlig våt gel, og da jeg må holde frisyren min i en retning, bruker jeg mest på tørt hår. Det meste av gelen har lav effekt på vått hår, og derfor er tørt hår å foretrekke ..

Takk skal du ha !!!