how to say jeg trenger deg in french


Svar 1:

Det er mange måter ... dette er hva jeg brukte mens jeg lærte fransk.

J'ai besoin de toi / vous - Jeg trenger deg.

J'ai besoin de ton aide - Jeg trenger din hjelp.

Hvis du vil ta det ut av å bare bruke 'besoin' (behov), kan du bruke andre former for å be om hjelp.

'Aidez-moi s'il vous plaît' - Vennligst hjelp meg.

'Au secours!' - Hjelp! (I alvorlige situasjoner vanligvis)

Hvis du mente det med tanke på romantikk, kan du vurdere

'Vous me manquez / Tu me manques' - Bokstavelig talt mangler du meg. Figurativt betyr det 'Jeg savner deg' eller hvis du insisterer, 'Je te / vous manque' - Jeg mangler deg.

'Jeg trenger deg' er en bred setning som kan brukes i alle sammenhenger, under en alvorlig situasjon, en liten guide eller på en romantisk måte. Du vil se mange måter å si 'Jeg trenger deg' i forskjellige former, men på slutten av dagen betyr de alle en følelse av 'Jeg trenger deg'.


Svar 2:

Den mest grunnleggende, formelle måten å si: "Jeg trenger deg" er: "J'ai besoin de vous." Hvis du ønsker å være enda mer uttrykksfull, som på en romantisk måte, kan du si: “j'ai besoin de ton amour. " (Jeg trenger din kjærlighet). Hvis du leter etter noens hjelp og det ikke er en romantisk kommentar du prøver å komme med, vil jeg som standard bruke noe mindre personlig som "j'ai besoin de ton aide." Husk alltid med fransk å beholde skjemaene “tu” og “vous” som er relevante for forholdet / tilfeldigheten. :-)


Svar 3:

J'ai besoin, j'ai besoin de


Svar 4:

Voules kjøpte apree?