hvordan man oppfører seg overrasket


Svar 1:

Haha ... det har faktisk skjedd med meg en gang. Det handlet om en venn som slo seg sammen med noen, og han fortalte meg ikke, men han fortalte til to av mine veldig nære venner, som fortalte meg hele historien. Så en dag møttes alle fire av oss, og den vennen sa at jeg ikke har fortalt deg noe, men hva er der for å skjule, og la meg bare fortelle deg - og han fortalte meg den hendelsen med stor entusiasme jeg likte - HVA!! HVA!! EGENTLIG!! Jeg KAN IKKE TRO DET! hahaha ... så ja det var slik jeg trakk det av og det fungerte! Og hva med de to andre vennene som allerede visste hva han fortalte meg? De hørte lydløst episoden en gang til - veldig samarbeidsvillig: P: D


Svar 2:

Vel, jeg kan liste opp noen tips som kan hjelpe deg med å seile overrasket over å handle

  • Bruk aldri fullstendige setninger umiddelbart, dette får den andre personen til å tro at du ikke klarer å finne ord å si når du er litt sjokkert.
  • Bruk ord som - Hva (fullt understreker ordet) Seriøst (med øynene åpne)
  • Prøv å ikke overaktivere, det er mye bedre å være stille enn å si dritt.
  • Snakk med pauser, det vil gi inntrykk av at du tenker på det og prøver å fordøye informasjonen.
  • Vær forsiktig med hva du snakker / diskuterer om det, da sjansen er stor for at du kan ende opp med å snakke litt ekstra av det som blir fortalt deg. Lykke til