hvordan man skal oppføre seg som en hund


Svar 1:

Dette er en ganske vanlig ting. Det kalles å være en furry:

Furries er veldig krypende mennesker som LARPER som dyr fordi de krymper. Slutt å være så krympe deg motbydelig pels.

Så var det den kontroversielle episoden med tittelen "Rawrdom", hvor hovedpersonen, en mannlig ulv ved navn Owen, voldsomt slo opp hele rollebesetningen av Furry etter at han ble knivstukket og etterlatt for død av en sint kvinnelig dukke som heter Krissy.

Furries er ikke så tydelig definert som det er, og det er egentlig ikke deres feil. De er like skyldige i å gjøre denne dritten som alle andre gjeng med misfornøyde voksne. Men uansett. Vi har en hel episode om furries som i det minste delvis handler om dyremishandling fordi Furry er en gjeng med tapere som vil henge ut uansett hvor det er små barn.

Håper dette hjelper!


Svar 2:

Jeg forstår ikke spørsmålet. Mener du det nedsettende? Er du en artist? Jeg tenker mer på hunder enn på menneskeheten. For det første er de mer humane, ikke (vanligvis gitt et valg) # @ ^% i sin egen bakgård eller for det tredje å stikke velgjører i ryggen.

De første ordene som dukket opp i tankene mine var: 'Fordi de er så kule.' De fleste hunder jeg kjenner er lykkelige, og oppfører seg som om det er en hemmelighet de alle kjenner, og det gir dem en spesiell tilfredsstillelse, nesten en adel at den "vil være" kule fasaden til katter blir så lett smuldret av en hund som bare har det kjempegøy.


Svar 3:

når jeg pleide å leke med hundene, ville jeg oppføre meg som en hund. de svarte virkelig når jeg slo begge armene på bakken og senket hodet slik hundene gjør når de inviterer andre hunder til å leke. Jeg tror de fikk et spark ut av å se meg på bakken. vi skjønner ikke hvor høye vi er for dem. da ville vi bryte eller leke etter tur, og skiftet med meg å jage dem eller de jage meg. lek er hvordan du bygger tillit.


Svar 4:

Jeg ville ikke klassifisere denne oppførselen som unormal personlig. Det avhenger også av alder, omstendigheter, skadelig eller ikke, ulovlig eller ikke, ect. Å ha gode følelser slik du liker gode følelser er ikke i strid med loven. Jeg er heller ikke opplært til å diagnostisere, så hvis du er bekymret, oppsøk noen som er det.