jenter i frontlinjen hvordan man gir gaver


Svar 1:

vel, du skal ikke gi det i det hele tatt, høres ikke ut som den jenta er veldig interessert, og kanskje hun bare tullet rundt gaven, så jeg tror ikke gaven kommer til å gjøre noen forskjell, du kan tro det, men stol på meg, jeg vet dette fordi jeg har vært i denne tilstanden utallige ganger, og hver gang jeg tror en handling kan få henne til å begynne å utvikle følelser for meg, så mitt råd er å la gaven minne om at du må gi den for noen som fortjener, hun fortjener det ikke, det høres ut som om du er fyren hun snakker med mens hun er kjedelig, og mens hun har andre ting å gjøre, bryr hun seg ikke engang om teksten din, en jente som den er ikke verdt å beholde. Du har tydeligvis følelser for denne jenta, men ikke la følelsene dine skyne tankene dine, dette er et hull av desperasjon, trengsel, frustrasjon og så videre, det vil hamre sjansene dine med jenter helt sikkert, og ikke bare at det vil dra deg ned til det nivået hvor du ikke kan nyte livet, så vær smart, jeg snakker av erfaring, sparer deg selv mens du kan, hvis hun ikke vil snakke med deg, ikke snakk med henne, og ikke Ikke se på telefonen din for å se om hun har sendt deg tekstmeldinger eller ikke, leve livet ditt.


Svar 2:

Jeg kjøper ikke gaver til jenter som jeg ikke er sammen med. Visst, hvis det er en venn og det er bursdagen hennes, kanskje men en jente jeg er tiltrukket av ... ingen måte. Ikke før vi dater, ble kjent, ble intime og alle.

Å gjøre det setter rammen på hvordan hun ser meg. En fyr som prøver å imponere henne med en gave selv om hun ber om det.

Og hvis en jente kommer bort til meg og ber om at jeg skal kjøpe noe til henne, og hun ikke engang går sammen med meg, investerer følsomt og bruker tid, sier det meg allerede å holde meg langt borte fra henne.

MEN .... hvis du nærmet deg henne, snakket om å gå et sted og spurte ... hun liker noe hvor du enn skal, vel, må du nærme henne nå, snakke og gi henne gaven. Ikke gjør det komplisert.

Bare gå og snakk, og gi henne gaven.


Svar 3:

Hvis du ikke snakker så mye, kan jeg anta at dere to bare er kjente? Kan jeg også anta at du vil at forholdet skal være tettere? Gaveutdeling er vanskelig. Du vil ikke gjøre det sammen med noen. Det kommer også an på anledningen. Det er en fin linje mellom det som er passende og gjennomtenkt og det som er for mye og skummelt for mottakeren. Jeg vil ikke gi noen gaver i det hele tatt før du blir bedre kjent med henne. Hvis du virkelig må gi noe, kan det hende du får blomster levert hjem til henne med et kort som bare sier at du vil lyse opp dagen hennes og "god tirsdag" eller noe lignende.


Svar 4:

Med fare for å høres usympatisk ut ... Bare gi henne gaven. Du gikk gjennom bryet med å kjøpe den til henne, og det høres ut som om hun ville at du skulle bringe henne tilbake noe fra turen. Neste gang du snakker, bare si "Hei, jeg kjøpte noe til deg fra _____ da jeg var på ferie. Kan vi komme sammen snart så jeg kan gi det til deg?"

Hvis hun unnviker å møte, så be om adressen hennes slik at du kan sende den til henne. Og hvis det ikke fungerer, kan du enten gi på nytt eller selge stede, og slutte å kaste bort tiden din på denne ustabile kvinnen.