brannemblem oppvåkning hvordan få penger


Svar 1:

Jeg synes at Fire Emblem Fates er mer strategisk og morsommere enn Awakening, men jeg fikk over 100 timer ut av Awakening, og jeg jobber fremdeles med Fire Emblem Fates. De har hver sine problemer, men jeg synes de er veldig gode spill.

For Awakening, fant jeg det å ha noen balanseproblemer med noen ferdigheter, og noen klasser å være direkte ødelagte. Historien er noe sterk, men er litt svak og forutsigbar hvis du har spilt andre spill i serien. Spillet er fortsatt hyggelig, men det begynner å bli foreldet i de senere kapitlene. Fire Emblem Awakening er 10 $ billigere

Fire Emblem Fates har også noen problemer i skriveavdelingen; noen ganger har karakterer lange samtaler med fiender tre meter unna. Det taktiske spillet er bedre enn i Awakening etter min mening, og kartdesignet er også ganske bra, men bare mer enn Awakening in Fates: Conquest (Nohr path).

Totalt sett synes jeg at du bør kjøpe FE: Awakening hvis du er tett for kontanter, FE: Birthright hvis du er ny i serien eller SRPG generelt, og til slutt tror jeg du bør få FE: Conquest hvis du tror du kan takle jo større vanskelighet.

Et notat om Fire Emblem Fates: Revelation; Jeg har ikke personlig spilt den, men tilsynelatende har den spoilere for Conquest og Birthright, så kanskje du bør gå for en av de to først (og du kan ikke engang kjøpe den uten å kjøpe verken erobring eller Birthright).

Noen nyttige lenker:

  1. Fire Emblem Awakening Review - IGN
  2. Fire Emblem Fates: Birthright Review - IGN
  3. Fire Emblem Fates: Conquest Review - IGN
  4. Fødselsrett vs. erobring mot åpenbaringsforskjeller - Wiki-guide for brannemblemskjebner - IGN

(Metacritic har også anmeldelser, men jeg foretrekker personlig IGN)


Svar 2:

Basert på mine personlige favoritter, ville det være Awakening. Jeg syntes Fates utrolig kjedelig. Det brukte mange ting fra Awakening som karakterdesign, karakterer, musikk, funksjoner osv. Skjebner prøvde for hardt til å appellere til Awakening og eldre Fire Emblem-fans. Men jeg antar at du vil støte på dette problemet hvis du spilte Awakening.

Ikke misforstå meg! Skjebnen er vakker sammenlignet med Awakening. Grafikken, musikken og modellene forbedret seg drastisk.

Hvis du planlegger å få skjebner, vil du innse at det finnes forskjellige utgaver: Conquest eller Birthright. Fødselsrett er bra for nybegynnere. Historien er imidlertid ganske klisjé. Erobringen er morsom, men er ikke en kakevandring.

Jeg håper du liker Fire Emblem skjønt! Det er definitivt min go-to videospill-serie.


Svar 3:

Få skjebner. Du har et stort utvalg. Hvis du går med meg "conquest" -utgaven, får du den gamle brannemblemopplevelsen som mange sier at Fire Emblem Awakening manglet. Hvis du får "Birthright" -utgaven, vil du få en opplevelse som ligner på oppvåkning (som mange skjønt ikke var ligner på andre brannemblem-spill). I tillegg er det en tredje vei "usynlig rike" skal komme neste måned som DLC (men du kan bare kjøpe dette i tillegg til en fysisk kopi - enten førstefødselsrett eller erobring).

Den eneste ulempen er at den komplette pakken (alle 3 spillene en fysisk og 2 DLC er 80 dollar). Men det er den beste måten å oppleve hva brannemblemet var, er og blir.


Svar 4:

Det kommer an på hva slags spill du liker.

Skjebner er mer interaktivt utfordrende og krever mer strategisk planlegging. Skjebner: Erobringen er spesielt mye vanskeligere enn Awakening and Fates: Birthright. Fates blir imidlertid kritisert for den dårlige skrivingen. Awakening vil gi deg en bedre opplevelse historisk sett. Hvis du er en første gangs spiller, vil jeg anbefale Awakening than Fates.


Svar 5:

Etter min mening bør du våkne. Jeg er enig i at Conquest var veldig strategisk og vanskeligere å spille, men for å være ærlig syntes jeg figurene og historien var mye mindre morsom i Fates. På den annen side har Awakening skapt noen av favorittkarakterene mine, sitater og historier gjennom tidene.