nedfall 4 hvordan man bygger et radiofyr


Svar 1:

I mitt gjennomspill installerte jeg satellittfyret i de fleste bosetningene og ble opptatt med enten Prestons oppdrag eller å bygge et oppgjør. Etter en stund så jeg nybyggere komme for å bli med. Noen blir med umiddelbart, andre blir med hverandre, noen tar veldig lang tid. Maksimalt antall mennesker kan utgjøre 10, men på grunn av din utstråling vil flere være med. Brahmin blir også med.

Husk at brahminen også er en bosetter, men ikke regnes blant befolkningen.

Bare engasjer deg i andre interessante aktiviteter, de vil til slutt bli med. Det er imidlertid lett å invitere dem, men vanskelig å ta vare på dem. Så det er ditt eget ansvar å holde dem lykkelige, levende og sparkende. Gi dem senger, og ha overskytende mat og vann til dem. Hold dem klar for ethvert kommende raider- eller skapningsangrep.

Takk,

Dev :)


Svar 2:

Når du har slått på radiofyret, har jeg sett den første nybyggeren dukke opp så raskt som en time (spilletid, ikke sanntid). Hvis jeg vil sette opp oppgaver for de nye bosetterne, vil jeg vanligvis aktivere fyret og deretter sove i 24 timer (i spillet) på en seng i bosetningen. Når jeg står opp er det vanligvis 3 eller 4 nybyggere klare for oppdrag.


Svar 3:

Etter å ha satt opp og drevet rekrutteringsfyret, bør du begynne å se nybyggere etter noen få dager i spillet. Hvis det er noen radiotårn i nærheten, vil jeg sørge for at du også driver dem opp, da de øker signalradiusen.