bøker om hvordan du leser musikk


Svar 1:

Jeg lærte å lese musikk da jeg var ganske ung, og husker ikke navnene på bøkene jeg brukte. Jeg er sikker på at de ble skrevet for begynnende barn. Jeg husker at det meste av det jeg praktiserte ble lært av musikklærerne mine. Jeg hoppet ikke rett inn i musikkteorien. Faktisk visste jeg aldri før mye senere hva musikkteori innebar og at jeg hadde lært det hele tiden.

Mitt beste råd er å finne en god lærer som vil starte sakte og finne tempoet som fungerer for deg. Jeg legger ikke mye lager i hvilken bok det er du bruker, de demonstrerer alle den samme grunnleggende kunnskapen. Det er viktigere at du har noen som vil ta deg tid til å forklare det godt og gi deg et godt musikalsk fundament.

(Takk for at du spurte, Xia.)


Svar 2:

De fleste nybegynnerinstrumentbøker vil lære deg å lese noter til en viss grad. Etter at du er i stand til å lese notene, vil jeg anbefale å laste ned pdf-en for notene til en sang og lese arket mens du lytter til sangen. Jeg har lært å lese noter for ikke så lenge siden, og det er slik jeg øver.

Håper dette hjelper.


Svar 3:

Ikke bøker. Øvelser. En time om dagen å lese noter er mer inntektsbringende enn den samme tiden du leser om emnet.

Nyttige metoder: Sang: korsang Piano: Cerny, Bach, + harmoni osv. Gitar: både akkorder og melodier + etter øret osv. String / blås: noen melodier, Suzuki osv. Dirigering: å se på partiturer mens du lytter til musikken