slagmark 1 hvordan man henter dynamitt


Svar 1:

Avhengig av situasjonen, hvis jeg er en gruvearbeider eller en rivingsmann, så ville jeg plukke dynamitt, men hvis jeg er i militæret, vil jeg ha en granat, selv om jeg var med riving i militæret, ville jeg valgt enten ANFO , eller C4.

Jeg vil begynne med dette, det er mange forskjellige former for granater, stungranater, branngranater, kjemiske granater, røyk- og signalgranater, høyeksplosive, fragmenterings- og eksplosjonsgranater

Jeg vil fortelle deg 1 av hver som er mine favoritter:

For en stor eksplosjon og overtrykk (bedre brukt i huler eller veldig sterke bygninger) vil jeg bruke en {SOHG} ... "Skalerbar offensiv håndgranat". Det kule er at du kan koble opptil 3 sammen for en større eksplosjon.

en kul granat er en ET-MP du kan bytte mellom fragmentering eller overtrykk med en spak

For granatsplinter og fragmentering vil jeg ha en av disse, M33, M33A1 / M59, M67 og M68.

For røyk ville jeg velge en av disse. M8, M83 eller Model 308-1 White Smoke

Model 308–1 er en Navy Seal-variant, den har en raskere røykutslipp på halvparten av tiden de andre røykgranatene.

En Mk 1 Mod 0/1/2/3 Grenade gir lys i et område som er bra for nattetid.

For et opprør vil jeg ha en M1 Frangible granat (AC, CNS og M1). Denne versjonen er fylt med en kraftigere versjon av tåregass, som vanligvis brukes i militæret.

For å brenne noen ut (en branngranat) ville jeg plukke M1 Frangible Grenade (AW, Alkohol-Bensin, GA, IM og NP)

Det er flere stungranater, men jeg vil ha Navy Seals M116, med tilnavnet "Flash-Crash".

Granater er generelt 1. tryggere å bruke, 2. lett tilgjengelig og 3. bedre rustet for å kaste.

men når du går tom for disse, fungerer en pinne dynamitt i en klype.


Svar 2:

Jeg er en QL6B Combat Engineer. Med unntak av EOD, er jeg så høyt på matvarekjeden for riving som du kan få, i den militære verdenen.

Jeg ville ikke valgt dynamitt med mindre jeg fikk den og brukte den den dagen. De kan bokstavelig talt dryppe nitro. De går fra hverandre. Den kan ikke støpes til målet osv. Nå, C4, DM12, Detasheet, visst, gi meg det. Det er pålitelig, og jeg kan gjøre nesten hva som helst med det. Jeg kan sprenge noe, jeg kan lage grøfter eller fylle dem ut. Jeg kan ta ut fiendens rustning eller demontering. Men dynamitt ... nei takk.

Gi meg en granat, så kan jeg ta den ut av pakken et år senere, og det vil fortsatt være bra. Problemet med en granat, det er en ponni. Frags bare frag. Røyk kan bare brukes til å skjerme en posisjon eller signalisere posisjonen din. Du må ha riktig granat til rett tid for å gjøre det rette. Og granater er tunge og store. Du vil bare ha med deg de du trenger. 2 bråk, 2 røyk og en flashbang. Maks.


Svar 3:
Hva ville du valgt, dynamitt eller en granat?

Hvor mye dynamitt? Hvilken type granat? Hva er målet? Vage spørsmål som dette er definitivt lite nyttige.

Hvis jeg vil lage et lite krater i bakken, virker det å begrave dynamitt som veien å gå.

Hvis jeg vil kaste metall i høye hastigheter i en gruppe mennesker, tar jeg en frag granat.

Hvis jeg vil generere skadelig sprengtrykk i et trangt rom, tar jeg enten dynamitt eller en eksplosjonsgranat, avhengig av omstendigheter, miljø og andre hensyn.

Hvis jeg vil generere røyk, tar jeg en røykgranat.

Jeg kunne fortsette hele dagen, men jeg vil ikke.


Svar 4:

Dynamite vs Grenade.

Granater får bonusen med et sterkt variert design. Røyk, fragmentering, gass, eksplosiv, blits, og til og med bare lyd.

Dynamite har overtaket i rå kraft. Det kan også brukes til mer utilitaristiske formål som riving, gruvedrift og sprenging av søppel.

Generelt, i nærkamp, ​​tar granater kaken. I alle andre scenarier som bruker eksplosiver, vinner dynamitt generelt.

Så jeg velger det som passer for øyeblikket.


Svar 5:

Soldater bruker granater av en grunn. De er designet for å håndteres, bæres og kastes på en sikker måte. De er enkle å sette i drift og ta ut av drift; deres nytte- og egnethetsradius er en kjent mengde. Granater har sin egen dedikerte sikring og skytebane.

Dynamitt? Kostnadene varierer i størrelse og styrke. Det er ikke veldig lett å håndtere, og enhver sikring og avfyringstog er nødvendigvis "" gjør skift ". Sysselsetting kan til og med kreve å tenne den ikke elektriske sikringen for hånd med en lighter, eller tenne sikringen ved friksjon. Slike handlinger er vanskelige å utføre effektivt på en slagmark; Dette er grunnen til at soldater får utdelt granater i stedet for dynamitt.


Svar 6:

Opprinnelig spørsmål: Hva ville du valgt, dynamitt eller en granat?

Spørsmålet er for vagt for et definitivt svar - det vil avhenge av omstendighetene.

Siden jeg imidlertid brukte dynamitt for å leve i 30 år og bare håndterte granater et par ganger i løpet av min 3-årige hæroppdrag, ville jeg generelt foretrekke dynamitt med mindre situasjonen åpenbart krevde bruk av en granat.


Svar 7:

Hvis du snakker om et våpen, ville det være en granat. En granat er enkel å bruke og sprer granatsplinter når den eksploderer. Dynamitt er mer et verktøy enn en

våpen.

Det ville ikke være veldig effektivt mot personell.


Svar 8:

Du trenger ikke tre gjetninger: bare en av disse kan brukes til å bygge noe


Svar 9:

Granatfragmentering øker dødeligheten, og pinner er enkle å trekke enn å tenne en fyrstikk i en hast.