apb hvordan du bytter klær


Svar 1:

Med fare for at folk leser dette som faktisk kjenner meg, har jeg faktisk hatt en dum opplevelse som passer perfekt inn her! Bare et ord av advarsel, vær så snill og husk at jeg var et ganske dumt barn og ung mann, til stor forlegenhet og skuffelse. Nå, videre til forlegenheten!

Så det var en tilfeldig ettermiddag, sannsynligvis i sommerpausen, men hvem vet. Moren min var på jobb, søsteren min, som var omtrent et og et halvt år yngre enn meg, var ute av huset og hang sammen med vennene sine, og så hadde jeg huset for meg selv. Begynnelsen til altfor mange "dumme teenage boy" -historier, vet jeg.

Vel, akkurat denne dagen hadde jeg bestemt meg for å ta en dusj. Så jeg gjorde meg klar for dusjen og gikk opp. Rommet mitt, skjønner du, var i kjelleren, og mens det var et bad med badekar i kjelleren, var den eneste dusjen i øverste etasje i huset. Dusjen gikk uten problemer. Heldigvis var dette normen og dusjer gikk sjelden galt. Men det som skjedde etterpå var alt annet enn normalt eller ideelt.

Den dag i dag ser jeg tilbake på hendelsene etter dusjen og lurer på "hva tenkte jeg?" og "hvordan skjedde DET?". Nå var det veldig vanlig for meg å gå rundt huset i bare en shorts. Jeg var tross alt en tenåringsgutt, sannsynligvis i området 14 til 16. Til tross for dette var jeg også veldig selvbevisst om kroppen min. Et par eksempler på sidemerknader er: Jeg ville aldri byttet eller dusjet helt naken på skolegymmet, selv mens jeg var på svømmelaget, og jeg hatet å bli sett i den hastigheten; og jeg hadde en gang en lege som prøvde å gi meg et skudd i ryggen, og jeg var så imot at denne legen så min nakne bakside at jeg ba og klarte å ha skuddet i låret i stedet. Men av en eller annen grunn, enten det var fordi jeg ikke hadde planlagt fremover eller fordi jeg følte meg spesielt eventyrlystne, aner jeg ikke, bestemte jeg meg for å strekke meg ned til rommet mitt uten et søm med klær på.

Jeg kom ut av badet og hadde tatt omtrent to trinn, oppover farten, mot trappene. Det er verdt å merke seg på dette punktet at utformingen av hjemmet mitt var det jeg kunne kalle en "delt oppføring", noe som betyr at når du gikk inn inngangsdøren, ble du møtt med to små trapper, en som gikk til øverste etasje ned til underetasjen. Dette betydde at jeg måtte løpe ned trappen rett forbi inngangsdøren til huset for å komme til rommet mitt.

Akkurat da jeg skulle komme rundt hjørnet av gangen til toppen av trappen, hørte jeg den lyden som jeg gruet meg til. Inngangsdøren åpnet seg. Ikke bare det, men jeg kunne høre søsterens stemme ... og stemmen til minst to eller tre av vennene hennes.

Jeg fikk panikk. I et fryktelig øyeblikk frøs jeg, akkurat der på toppen av de 6 eller 7 trinnene, som søsteren min og vennene hennes skulle klatre opp hvert sekund nå, og bare hadde på meg et dumt utseende. Rommet til søsteren min var oppe, og så jeg visste bare at de ville komme opp og rett forbi der jeg sto. Uten å tenke vendte jeg meg til hallskapet, som hadde de dumme foldedørene som glir langs et spor. Jeg åpnet den ene siden av døren, hoppet inn og skiftet døren igjen. Akkurat da kom søsteren min av trappene og stoppet foran skapet. Selvfølgelig hadde hun hørt meg lukke skapdøren, hun var mindre enn 10 meter unna, og disse dørene var alt annet enn stille. Hun ringte gjennom skapdøren og spurte om jeg var inne. Først svarte jeg ikke. Hjertet mitt løp. Jeg skalv. Min søster og flere venner var bare på den andre siden av denne latterlige skapdøren. Jeg satt inne i et skap uten noe på. Da jeg ikke svarte, gjorde søsteren min neste logiske ting. Hun prøvde å åpne skapet. Til slutt skjønte jeg at det ikke hjalp saken å ikke svare, og derfor prøvde jeg å holde dørene stengt mens jeg ropte på henne og sa at jeg var i skapet og spurte om de kunne dra.

Dessverre, alle som kjente søsteren min, ville vite at det å spørre henne om å gå og gjemme seg i skapet var altfor fristende for henne å gå bort fra. Hun og vennene hennes, drevet av nysgjerrighet og muligheten til å ydmyke eller irritere meg, doblet innsatsen for å få skapdørene åpne. Jeg anstrengt meg med full styrke mot dører som ikke var laget for å holdes stengt fra innsiden. Gitt styrke av frykten min for å bli oppdaget, klarte jeg å holde dørene stengt akkurat lenge nok til at jentene mistet interessen. De fortsatte til søsteren min på rommet da, på vei tilbake forbi skapet min søster forsøkte å åpne døren. Heldigvis holdt jeg fremdeles dørene av alle krefter for akkurat en slik mulighet. Etter at de ikke hadde funnet noen suksess, fortsatte jentene. Jeg hørte dem gå ut av inngangsdøren. Jeg ventet på det som føltes for alltid.

Til slutt, følte jeg at de helt sikkert må være borte, snudde jeg meg og tok tak i en frakk som hang bak meg, tok den på og krøp sakte ut av skapet. Når jeg kikket rundt hvert hjørne, tok jeg meg forsiktig til trappene, deretter forsiktig nedover den første flyvningen og strøk ned de nedre trappene og inn på rommet mitt i bunnen.

Jeg aner fortsatt ikke hvorfor jeg hoppet inn i skapet i stedet for å ta to skritt til og trekke meg tilbake på badet. Jeg vet heller ikke hvorfor jeg ikke hadde med meg klær på vei ut av badet. Gikk jeg opp på do også? Alt jeg vet er at søsteren min og vennene hennes nesten så MYE mer av meg enn jeg ville ha dem til og mye mer enn de også hadde ønsket!


Svar 2:

Ja. Jeg tilstår. Jeg hadde en MAD CRUSH på Patrick siden 3. klasse da han ga sin første lapp til meg og spurte om jeg elsket ham, svar ja eller nei, lol. Jeg endte opp med å gå på en katolsk skole for alle jenter, og han gikk videre til den offentlige skolen i nærheten av nabolaget vårt. Han var allerede hjemme da bussen min droppet meg på hjørnet for å gå hjem. Han ville ringe meg til døren for å snakke, ellers ville han komme ut i oppkjørselen for å prate. Dette gikk noen år til nesten slutten av 10. klasse. Han formulerte å invitere meg til Fritos og slå. Det var varmt, og de vakre, grå øynene hans fristet. Vel, vi snacked drakk snakket drakk og kysset. Øh, så hørte vi et smelle, knirke knirke og så forferdet på hverandre, faren hans var tidlig hjemme. Vi hadde begge ekstreme foreldre som fortalte oss at INGEN KOMMER I HUSET når de ikke er hjemme. Så, jag skynder meg til rommet sitt og skyver meg inn i skapet der jeg holder pusten og jobber hardt i mørket for ikke å slå noe over. Faren hans forteller ham at han kom hjem for å hente noe og skulle til butikken for å hente noen ting, ønsket han å gå? Jeg begynner virkelig å svette fordi jeg trenger å være hjemme om 5 minutter før APB-varselet går hjemme hos meg. Nervøst sier Patrick nei, og faren hans vi tror den dag i dag visste at jeg var der inne fordi han nølte og spurte igjen, så gikk sakte. Leksjon faktisk, jeg måtte varme det hjem. Aldri prøvd igjen.


Svar 3:

For et merkelig spesifikt spørsmål. Og hvor rart at svaret mitt er 'ja'.

På videregående fikk jeg en tredagers suspensjon for røyking i skolegården.

Hvis faren min hadde visst at jeg røykte, hadde han drept meg.

Hvis han visste at jeg ble suspendert fra skolen, ville han drept den allerede døde kroppen min.

Jeg snappet opp brevet fra skolen. Så lagde jeg meg en seng i skapet mitt tre morgener på rad, så han skulle tro at jeg dro til skolen. Så snart han dro på jobb, ville jeg gå ut av skapet og tilbringe dagen med å se på TV.

Etter suspensjonen gikk jeg tilbake til skolen som ingenting hadde skjedd. Og jeg fortsatte å røyke.


Svar 4:

Cora Belle Original Emily Fishers svar på Hvem har vært den viktigste personen i livet ditt og hvorfor? gjemte meg stadig i kjøkkenkostskapet for å forhindre at jeg ble urettferdig spanket da jeg var liten.

Å vite at noen fantastiske var på min side med disse urettferdighetene, reddet nok livet mitt.

Da jeg ikke lenger kunne få plass der, kunne jeg løpe ut alle i familien min.

Rett etter kunne jeg holde meg selv mot faren min med knyttnevene. Emily Fishers svar på Har du noen gang hevnet deg på din voldelige forelder?

Da jeg bodde der igjen og tok meg av den døende moren min, kunne jeg ikke tro hvor liten det kosteskapet var. Ikke så smal, men vi brukte en liten halv kostesaker der på kjøkkenet, så den var bare ca 3 meter høy før hyllene begynte.

Jeg orket knapt å tenke hvor liten (og uskyldig) jeg var når de alltid ønsket å slå meg.


Svar 5:

Jeg gjorde mitt aller beste for å flykte fra, og skjul meg for mobberne som gjorde Mine offentlige utdannelsesår til et vidt våken mareritt. Jeg ville gjemme meg hvor som helst jeg trodde mobberne IKKE ville være.

Hva gjorde jeg? Vel, jeg ble oppfattet av Society of MY Peers ... å være "annerledes." I Amerikas offentlige skoler ... å bli oppfattet som "annerledes" er IKKE en hyggelig opplevelse.

Hvert år… mer enn fire tusen og fire hundre amerikanske barn begår selvmord. Og mer enn noen få utdannelsespsykologer har bestemt seg for hvert "vellykkede" barne selvmord ... mellom hundre og to hundre flere barn ... PRØV å drepe seg selv.

Imidlertid er amerikanerne langt mer bekymret for ytringsfriheten ... enn de er for "noen få døde barn." Så mobbing vil fremdeles være tillatt ... inntil vi går tom for levende barn, på noen måte.


Svar 6:

Flere ganger i et fruktløst forsøk på å gjemme seg for stefaren eller steforen min.

Også for å gjemme seg for eller hoppe ut av for å skremme søsteren min.

Når mamma ikke ville se en besøkende, spilte vi "ingen er hjemme". Vi måtte gjemme oss og være veldig stille. Det spilte ingen rolle om det var venn, familie, nabo eller mystiske menn med våpen på beltet. Jeg vet ikke noe om disse mennene, annet enn at mor og stefar var redde for dem.